در ۲۳ آذر ۱۳۹۸
  • حذف جیمیل
  • حذف حساب گوگل

این مقاله به شما آموزش می‌دهد چطور کل حساب گوگل و داده‌هایش را حذف کنید. این کار باعث حذف کلیه پیام‌های جیمیل،‌ محتویات گوگل درایو و مجوز دسترسی به برنامه‌ها و محتواهایی که در فروشگاه گوگل دارید می‌شود. اگر نمی‌خواهید کل حساب گوگل را حذف کنید می‌توانید فقط جیمیل را حذف کنید.



حذف حساب گوگل



جیمیل



۱. آدرس مقابل را در یک مرورگر وارد کنید: https://myaccount.google.com

  • اطلاعات حساب خود شامل آدرس ایمیل و رمز عبور را وارد کنید.
  • اگر حساب کاربری گوگل شما توسط محل کار یا مدرسه ساخته شده است باید با آن‌ها تماس بگیرید.
  • اگر می‌خواهید فقط ایمیل خود را حذف کنید و باقی اطلاعات شما در گوگل باقی بماند قسمت «فقط حذف ایمیل» را بخوانید.
  • اگر در حال حذف حسابی هستید که در اندروید استفاده می‌کنید، داده‌های مخاطبین و برنامه‌های بارگیری شده و مجوزهای استفاده برنامه‌ها نیز حذف خواهند شد.

جیمیل



۲. دکمه Manage your data & personalization  را کلیک کنید. این دکمه در قسمت گوشه بالا و چپ واقع شده است.



جیمیل





۳. به پایین صفحه رفته و دکمه Delete a service or your account را کلیک کنید. این دکمه در قسمت بارگیری یا حذف داده‌ها در نزدیک پایین صفحه واقع شده است.

جیمیل



۴. دکمه Delete your account را کلیک کنید. در قسمت «حذف حساب گوگل» در گوشه بالا راست قرار دارد. رمز عبور خود را تأیید کرده و دکمه next را بزنید. این کار اجباری است.

جیمیل




۵. رمز عبور خود را تأیید کرده و دکمه next را بزنید. این کار اجباری است.



جیمیل





۶. دکمه download your data  را کلیک کنید تا از داده‌هایتان نسخه پشتیبان تهیه کنید. این دکمه در قسمت «لطفا این را با دقت بخوانید» در نزدیکی بالای صفحه قرار دارد. این کار باعث باز شدن یک برگه جدید می‌شود که داده‌هایی که در آستانه حذف شدن هستند را نشان می‌دهد.



جیمیل





۷. داده‌هایی که باید حذف شوند را انتخاب کرده و دکمه Next step را کلیک کنید. تیک گزینه‌های مطلوب را بزنید تا انواع داده‌ای که باید حذف شوند را انتخاب کرده باشید.



جیمیل





۸. تنظیمات پشتیبان گیری را انتخاب کرده و دکمه CREATE ARCHIVE را بزنید. نسخه پشتیبان به عنوان یک فایل زیپ ساخته می‌شود که می‌توانید بارگیری کرده یا روی یک سایت مثل onedrive ذخیره کنید. بعد از انجام این کار می‌توانید برگه کنونی را ببندید تا به برگه حذف داده‌های خود برگردید.

  • اگر می‌خواهید نسخه پشتیبان در یک رایانامه به شما ارسال شود  گزینه Send download link via email را از منوی «Delivery method» بزنید. اطمینان حاصل کنید که اندازه فایل را به ۲ گیگابایت محدود کنید به این خاطر که اکثر سرویس دهندگان رایانامه بیشتر از این مقدار اجازه نمی‌دهند. اگر سایز فایل‌های شما بیش از این مقدار باشد به چند تکه تقسیم خواهد شد.



جیمیل

۹. به برگه حذف حساب گوگل برگردید که صفحه تأیید حذف حساب را دارد.



جیمیل



۱۰. به پایین صفحه رفته و تیک دو گزینه موجود را بزنید.

 انتخاب این گزینه‌ها به معنای آن است که متوجه هستید چکار دارید می‌کنید و اینکه ادامه کار منجر به حذف غیر قابل بازگشت داده‌هایتان خواهد شد.


۱۱. دکمه Delete Account  را بزنید.

 این دکمه آبی رنگ در وسط صفحه است. انجام این کار حساب و داده‌های شما را از سرورهای گوگل حذف می‌کند. بعد از آن شما از حساب خود خارج خواهید شد و به صفحه ورود به حساب برخواهید گشت.

۱۲. برگرداندن حساب حذف شده (اختیاری)

اگر نظرتان عوض شد و خواستید که حسابتان را برگردانید به مدت ۲۰ روز فرصت دارید تا این کار را بکنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • به این آدرس بروید: accounts.google.com/signin/recovery
  • با اطلاعات حساب کاربری پاک شده وارد شوید.
  • پیوند Try to restore account را کلیک کنید.
  • آخرین رمز عبور خود را وارد کنید.


فقط حذف جیمیل



جیمیل

۱. از پیام‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

حذف حساب کاربری جیمیل تمام تنظیمات و پیام‌ها شما را حذف خواهد کرد.

  • حذف آدرس ایمیل‌تان منجر به حذف کامل حساب گوگل نخواهد شد. همچنین می‌توانید با ورود به حساب جیمیل خود آن را مجدداً فعال کنید.
  • اگر حساب جیمیل شما به وسیله مدرسه یا محل کارتان ساخته شده است باید از آن‌ها بخواهید این کار را برایتان انجام دهند. 




جیمیل



۲. به آدرس https://myaccount.google.com  بروید.

باید از طریق یک کامپیوتر این کام را انجام دهید. اطلاعات کاربری حسابی که می‌خواهید حذف کنید وارد کنید.



جیمیل





۳.  دکمه Manage your data & personalization  را بزنید.

این دکمه در بالای صفحه در ستون سمت چپ در قسمت «حریم خصوصی و شخصی سازی» قرار دارد.



جیمیل





۴. به پایین صفحه رفته و دکمه Delete a service or your account را کلیک کنید.

این دکمه در زیر قسمت «بارگیری، حذف یا ساخت برنامه برای داده‌ها» در پایین صفحه قرار دارد.




جیمیل



۵. دکمه Delete a service را بزنید.

این دکمه در کادر بالای صفحه قرار دارد.

جیمیل



۶. اگر لازم شد دوباره رمز عبور خود را وارد کنید.


جیمیل




۷. روی آیکون سطل آشغال در کنار جیمیل کلیک کنید.

یک پنجره باز می‌شود که در آن باید دکمه Download Data را بزنید تا از داده‌هایتان نسخه پشتیبان تهیه شود.


جیمیل




۸. یک آدرس ایمیل دیگر برای حساب گوگل وارد کنید.

این آدرس برای ورود و استفاده از سرویس‌های دیگر گوگل نظیر درایو یا یوتیوب می‌باشد.

  • این آدرس ایمیل باید معتبر باشد و شما به آن دسترسی داشته باشید.
  • نمی‌توانید از یک حساب دیگر جیمیل برای این آدرس استفاده کنید.

۹.دکمه Send Verification Email  را کلیک کنید.

این دکمه در گوشه چپ راست پنجره باز شده قرار دارد. بعد از این کار گوگل یک درخواست تأیید به آن ایمیل می‌فرستد.

جیمیل





۱۰. به ایمیل دیگرتان بروید.

باید درخواست حذف حساب جیمیل را تأیید کنید.



جیمیل




۱۱. رایانامه درخواست تأیید از طرف گوگل را باز کنید.

به دنبال یک نامه با عنوان Gmail Deletion Confirmation باشید. ممکن است با چند دقیقه تأخیر برسد.

۱۲. پیوند درون نامه را باز کنید تا آدرس شما تأیید شود.

این کار یک صفحه ورود به حساب گوگل را باز خواهد کرد.

  • اگر می‌خواهید به حساب گوگل خود وارد شوید (مثلاً برای یوتیوب) ایمیل دیگر خود (که جیمیل نیست) را وارد کنید. رمز عبورتان همان خواهد ماند مگر اینکه صراحتاً عوضش کنید.



جیمیل



۱۳. به حساب جیمیل خود وارد شوید.

آدرسی که وارد می‌کنید در فیلد مربوطه به طور خودکار وارد خواهد شد. دکمه next را بزنید و رمز عبور مربوطه را در قسمت رمز عبور وارد کنید.



۱۴. تیکه پایین صفحه را بزنید.

این تیک در انتهای صفحه قرار دارد و کنار متن «بله می‌خواهم حساب جیمیل من برای همیشه پاک شود» قرار دارد.



۱۵. دکمه Delete Gmail  را بزنید.

این دکمه آبی رنگ در پایین صفحه قرار دارد. با کلیک بر روی آن حساب جیمیل خود را از گوگل حذف می‌کنید.